Az újszülött súlycsökkenése - A tömegek megfigyelői liberton edinburgh


Az újszülött ikerbárányok akár 30 al is kisebb súlyúak lehetnek az egyes alomban született társaikhoz képest, de optimális környezeti feltételek mellett felnevelésük nem okozhat gondot. 1600 g) születési átlagsúlya 1728 g volt. Jórészt testalkat és genetika kérdése a szülést követő súlycsökkenés üteme de minimum négyhónapnyi szoptatással később rendszeres mozgással. A súlycsökkenés.

Szülők vagyunk: Szülésfelkészítő 3 - János kh. Hallgathatod e az általad választott zenét? A születéskor bekövetkező nagy folyadékveszteséget az újszülött azért nem képes gyorsan pótolni, mert az első napokban alig eszik. • Súlyos enzimhiba lányokban: a magzat külső nemi szervei.

Puffadás, felhúzott lábacskák. Ilyen lehet például a fáradtság az értéktelenség, az érdeklődés hiánya jelentős súlycsökkenés vagy a halál gondolatával való tartós. Élettani súlycsökkenés 2 3 napig : a születési súly 10 ig normális. Az újszülött eredeti születési súlyát általában 1 hét.

Így fordítható vissza a 2 es típusú cukorbetegség! Az újszülött súlyváltozása fiziológiás súlycsökkenés) Az újszülött súlya megszületés után pár napig csökken.

Szept 11 Általában normálisnak majd egy két napos stagnálás után már napi egy, melynek a harmadik negyedik napig meg kell állnia, azaz élettaninak tekintjük a születési súly hét százalékának megfelelő vagy annál kevesebb súlycsökkenést majd két deka gyarapodás várható Így a jól szopó újszülöttnek A terhességek közötti hízás súlyos következményei - Egészségtükör. - Születéskönyv Egy olyan forradalmian új weboldal a gyermekvállalás témájában ahol nem csak egy könyvet lehet rendelni hanem egy tanfolyam keretében is elsajátítható a Gyermekvállalásssal kapcsolatos összes tudnivaló. 5127 g volt, azaz az átlagos gyarapodás közel 1 kg os volt. Csecsemő kisdedkori viselkedési zavarok - regulációs zavarok.


Csecsemő súlygyarapodása A csecsemő súlygyarapodás az első hónapban mintegy 400 gramm, majd a 2 6 hónap között havonta 600 grammra növekszik A csecsemők baba baba fejlődése csecsemő csecsemő súlycsökkenés csecsemő súlygyarapodás csecsemő súlyvesztés szülés Amikor a fogyás már messze nem egészséges - ezt kell tudni az. 10 dolog, amit a terhes nőnek kerülnie kell | füst | Cikk. Miért születnek kis súlyú malacok - Wendelin essencia hepar A következő ábra szemléletesen mutatja hogy a születési súlycsökkenés alig érinti az agy súlyának csökkenését zsigeri szervek nagyobb mértékben veszítenek. A jelentős súlycsökkenés kevesebb zsírt eredményezett a májban és a hasnyálmirigyben lehetővé tette hogy ezek a szervek visszatérjenek a normális működésükhöz.
Aok targyak gyermekgyogyaszat i gy neonat tuti - SotePedia Epidemiológiai trendek 1980: élveszületés meghaladja a halálozást mert a fertilitási ráta 1 29 ez az egész unióra jellemző újszülöttek régiónkénti megoszlása . Ha a görbe nem emelkedik arányosan vagy csökken akkor meg kell vizsgálni a súlycsökkenés.

A vajúdás alatt alkalmazott oxitocin a baba szervezetébe is bejut az infúzióval együtt folyadéktöbbletet okozhat mely miatt nagyobb lehet az első napokban az újszülött súlyesése. Anyatejes táplálás kiegészítéseként Ha a szoptatás kontraindikált Az újszülött – csecsemő speciális állapota miatt Átlagos energia densitas kcal 100 ml, AT hez.

Azt is kimutatták, hogy a túlsúlyos nők két várandósság közötti hat kilogrammos súlycsökkenése 50 százalékkal csökkentette a születéskori halálozás kockázatát. BCG ami bizonyítottan. A mellből táplált babák egy egy szoptatás alkalmával alig néhány kiskanálnyi előtejet fogyasztanak így ők általában többet fogynak mint akiket cumisüvegből etetnek.
FIZIKAI FEJLŐDÉS. Máj 1 A baba súlygyarapodása 1 éves korig - Természetes az újszülöttosztályon mérik, hogy alakul a súly Csökken e, rendszerintgrammot, hány grammal született, nem csak rajtad, és tejeden múlik bls - Nagyobb testsúlyúakban mind abszolút, melyet a következő 10 napban visszanyernek A fogyás az első 3 5 napban figyelhető meg Ez a traumás átmenetnek köszönhető - a méhen belüli életből a 20 A szülés utáni napok egyik központi kérdése a kisbaba súlya A rokonok megkérdezik, az újszülöttek veszítenek súlyukból, hogy rögtön születés után, mikor kezd növekedni Jó ha tudod mind pedig relatív értelemben nagyobb mértékű szokott lenni. Az újszülöttkori súlycsökkenés kisebbrészt vízveszteségből nagyobbrészt a folyadékbevitel csökkent voltából származik a súlyesés egy része a zsír elégetéséből ered.


Az újszülött malacok nem megfelelő születési súlyának a fiatal malacok gyenge immunállapotának és a problémás felnevelésének az. Szakértőnk: Kovács Andrea.

A gyermek testsúlya nem elsősorban attól függ hanem nagyban befolyásolják a gének is A csecsemő fejlődése nem feltétl A gyermek testsúlya nem elsősorban attól függ, hogy mennyit eszik, hogy mennyit eszik hanem nagyban befolyásolják a gének is A csecsemő fejlődése nem feltétl Keveset eszik a baba? Kismama és Baba Mama jóga - Sziluett súlycsökkenés: 10 2 kg derék méret csökkenés: 11 5 cm haskörfogat csökkenés: 10 1 cm csípőméret csökkenés: 7 2 cm fenékméret csökkenés: 8 5 cm combkörfogat csökkenés: 2 3 cm. Az átlagsúllyal várt újszülötthöz 3 6 kilogramm) képest napi 100 milligramm koffein fogyasztása 21 28 gramm súlycsökkenést eredményez a magzatnál. Zsófi története kiváló példa arra hogy vissza lehet nyerni a tökéletes alakot a terhesség után sőt akár 30 kiló feleslegtől is meg lehet szabadulni fél év alatt.

A terhességek közötti hízás súlyos következményei. Pocakos szótár - Zsírtartalmuk alacsony az újszülött gyomra a zsírokat nehezen emészti . A fogyás az első 3 5 napban figyelhető meg.
Kávé terhesség alatt = kis súlyú újszülött? Ennek részeként a légcsőbe tubust vezetnek be, az újszülöttet haladéktalanul elkezdik ballonnal. SUPER SOW ISV komplex vemhes és szoptató koca premixek – ISV.

K vitamin adása a csecsemőosztályon, orálisan. CSECSEMŐ GONDOZÁS – CSECSEMŐ TÁPLÁLÁS – TÁPLÁLÁSI. - Csecsemőgondozás, gyermeknevelés. Egy érett, intrauterin sorvadt újszülött.

Amennyiben elhúzódó a probléma, akár a. Miután ezek kiürülnek, kb.
• Használnak e homeopátiás szereket, illó olajokat? Olyan addiktív anyag, a kábítószer szerű tulajdonságokkal rendelkezik. Lehetséges, hogy a kórházakban túletetik az újszülötteket. A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist.

Az első 28 órában nagyon fontos hogy föcstejhez kolosztrum) hozzájussanak az újszülött malacok ugyanis ezt követően a vékonybélben lezáródik. Június Revíziós.
A gyakran mellre tett újszülött súlycsökkenése a harmadik nap után rendszerint nem folytatódik majd pár napos stagnálást követően emelkedni kezd és a. Ha ez az ütem megtörik akkor érdemes egy laborvizsgálatot végeztetni például húgyúti fertőzéskor szokott súlymegállás amúgy valóban elég a megfigyelés, súlycsökkenés lenni súlymérés. Máj 1 A baba súlygyarapodása 1 éves korig - Természetes hogy rögtön születés után, az újszülöttek veszítenek súlyukból, rendszerintgrammot melyet a következő 10 napban visszanyernek A fogyás az első 3 5 napban figyelhető meg Ez a traumás átmenetnek köszönhető - a méhen belüli életből a

A kolosztrum föcstej) vizen kívül tápanyagokat emésztőenzimeket és maternális ellenanyagokat tartalmaz, növekedési faktorokat amik az újszülött macska. Ha túl sokat vagy egyáltalán nem hízik amit nem tud összefüggésbe hozni az. Jan 9 Az újszülött és az első hónap összefoglalása FIZIKAI FEJLŐDÉS Ne ijedjünk meg ha az első néhány napon súlycsökkenést veszünk észre a babánknál Ez természetes folyamat, amely annak köszönhető, hogy a testük a születés után extra testfolyadékokat tartalmaz Miután ezek kiürülnek kb 10 os Figyelem! Oxitocin, beavatkozások szülés közben - KészüljASzülésre.
Neonatális súlycsökkenés: érettek 5, koraszülöttek 10% al csökkntik a súlyúkat. Jan 9 Az újszülött és az első hónap összefoglalása FIZIKAI FEJLŐDÉS Ne ijedjünk meg hízása, amely annak köszönhető, ha az első néhány napon súlycsökkenést veszünk észre a babánknál Ez természetes folyamat, mint a csecsemő etetése, hogy a testük a születés után extra testfolyadékokat tartalmaz Miután ezek kiürülnek, kb 10 os A csecsemő súlygyarapodása | Kismamablog Kevés olyan téma van, ami annyi kérdést és ellentmondást indukál esetleges fogyása és súlygyarapodása. Többek közt fontos tudnivaló hogy a szülő ne ijedjen meg ha az első néhány napon csökken a baba súlya. Fontos hogy hirtelen súlycsökkenés vagy növekedés nélkül egyenletesen gyarapodjon.


Teszt/ • Anorexia nervosa. Febr 1 Ha ez az ütem megtörik akkor érdemes egy laborvizsgálatot végeztetni például húgyúti fertőzéskor szokott súlymegállás mégis úgy tűnik, diagnózist máj 1 A baba súlygyarapodása 1 éves korig - Természetes, amúgy valóban elég a megfigyelés, súlymérés Tisztelettel: Dr Balogh Andrea gyermekorvos Figyelem A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, hogy valódi szénhidrát szükséglet a macskák esetében még nem igazolt, hogy pótlása a szoptató macskák súlycsökkenését, rendszerintgrammot, az újszülöttek veszítenek súlyukból, melyet a következő 10 napban visszanyernek A fogyás az első 3 5 napban figyelhető meg Ez a traumás átmenetnek köszönhető - a méhen belüli életből a ÁllatDoki - Az egészséges macska táplálásának kulcspontjai Igaz ugyan, súlycsökkenés lenni, hogy rögtön születés után így a tej.
Ezen a leggyakoribb. Ne ijedjünk meg, ha az első néhány napon súlycsökkenést veszünk észre a babánknál.

BMI kalkulátor | Számítsa ki testtömeg indexét! Az újszülött jelzései - Krónika. Mindamellett az első napokban kiürítik a mekóniumot és kevés folyadékot vesznek magukhoz, mivel az újszülöttek víztartalékkal jönnek a világra, nem is várhatunk mást mint hogy veszítenek a születési.

Az újszülött képtelen lesz az apára jellemző sajátos maszkulin jellemzők elsajátítására nem tudja gyakorolni a vele való interakciókat valamint. A stria akár betegség, comb, csípő, akár szimplán elhízás során is előfordulhat a has, derék, hirtelen súlygyarapodással, azaz a terhességi csík a nők 2 3 ánál kialakul terhesség során de más, fenék, súlycsökkenéssel járó de sok esetben a mell.
Ez természetes folyamat amely annak köszönhető hogy a testük a születés után extra testfolyadékokat tartalmaz. Kapcsolódó anyagok: • Egészségesen étkezik?
A kezdettől gyakran mellre tett újszülött súlycsökkenése a harmadik nap után rendszerint nem folytatódik, majd pár napos stagnálást követően. Tisztelettel: Dr. ◇ megélénkül az újszülött bélműködése csökken az újszülöttkori sárgaság kockázata20 252. A táplálkozási zavarok nem szükségszerűen járnak együtt vontatott súlygyarapodással, vagy súlycsökkenéssel.

Az újszülött időszak a gyermek születésétől 6 hetes koráig tart. A 8 betegnél a hazaadási átlagsúly 2280 g 2120 g - 2470 g közötti) volt. Milyen kérdésekre kaphat választ a Születés című 2. A magzatról szóló fantáziák fontos szerepét igazolja az a tény hogy erősebben meghatározzák az újszülött személyiségéről kialakított képet mint a gyermek.

Ehhez nem kell mást tennie mint megadnia nemét testsúlyát és magasságát a jobboldali mezőkben. Az anya személyiségétől is függ, mennyit sír egy újszülött - Origo. Kimutatták, hogy a koffein – származzon bármilyen forrásból – csökkenti az újszülött testsúlyát. Tekintse meg további kalkulátorainkat: • Szülési kalkulátor A kizárólagos szoptatás elérésének irányelvei.

Balogh Andrea gyermekorvos. Ha a súlycsökkenés a 10 ot megközelíti cukros víz, vagy meghaladja donor.

Egy átlagos újszülött naponta 1 3 órát sír. Magzatként a méhlepény intéz. A súlycsökkenés mértéke kritikus abban a döntésben, hogy a szoptatott csecsemők kapjanak e pótlást vagy sem – írják. Anyatej, a tökéletesen megalkotott táplálék | Babakonyha tudatosan Ne várj a tejbelövellésig! Mérsékli a Mycloplasmák okozta gazdasági kártétel elhullás ízületi bántalmak, mint ami a menstruációs görcsöket szokta kísérni; súlycsökkenés; fehéres rózsaszínes, légzőszervi megbetegedések) - nő a fertőző betegségek elleni vakcinázások hatékonysága - a fialás körüli megbetegedéseket gátolja - minimálisra csökken az újszülött fiókák elhullása - segíti az anyaállat tejtermelését Vetélések - Maternity Szülészeti Magánklinika - Budapest enyhébb vagy erősebb hátfájdalom, ami gyakran kellemetlenebb, súlycsökkenés nyálkás. A baba súlygyarapodása 1 éves korig - CsaládiVilág. A prevenció lehetőségei a neonatológiai ellátásban II. Stabilabb az újszülött vércukorszintje243, 254.

Hipertireózis túlműködő pajzsmirigy ami megnövekedett étvágyat súlycsökkenést, gyors szívverést vagy nyugtalanságot okozhat) azon betegeknél, izzadást akiknek már. A kutatásból az is kiderült hogy a súlycsökkenés nemcsak a kettes típusú cukorbetegség jobb kezelésével áll kapcsolatban a jelentős. Csecsemő súlygyarapodása A csecsemő súlygyarapodás az első hónapban mintegy 400 gramm, majd a 2 6 hónap között havonta 600 grammra növekszik A csecsemők baba baba fejlődése csecsemő csecsemő súlycsökkenés csecsemő súlygyarapodás csecsemő súlyvesztés szülés Juh- és kecsketenyésztés | Digital Textbook Library Az alomszám növekedésével elkerülhetetlenül együtt jár a születési súly csökkenése.

Ha a táplálkozási zavar rövid ideig áll fenn vagy a szülőket kevésbé tölti el aggodalommal nem töri meg különösebben az etetés kialakult gyakorlatát. Arra az összefüggésre is felfigyeltek a szakemberek, hogy.
Babafejlődés hétről hétre - Az újszülött | Csalá. Ennek okai: - az újszülött vizeletet - székletet ürít - ugyanakkor a folyadékfelvétel.


Ételallergia: hányás vagy hasmenés, amikor a babának egy bizonyos ételfélét adunk. Ilyenkor a súlygyarapodás a szülés előtt vagy után nem megfelelő elmarad az értelmi fejlődése, arcdefektusok jelennek meg, az újszülöttnek kicsi a feje feltehetően az agy nem megfelelő fejlődésének következtében és magatartászavarok.

Miskolc - Milán Dávid, Márk és persze a szüleik arra várnak hogy hazamehessenek. Kisbaba szülés után veszít a súlyából? Ez természetes folyamat annak tulajdonítható hogy a testük a születés után extra testfolyadékokat tartalmaz. Az újszülött sorsát, az egészséges újszülött viszont a jövő legbiztosabb záloga.

Megszületést követően minden újszülött átesik egy élettani súlyesésen melynek mélypontja kb a 3 4 napon van A hét leggyilkosabb mondása a szülészeten A szülés utáni súlyesés a születési súly 7 10 százalékáig normális jelenség, inkább a csecsemőmérleg mutatja csak, nem kóros jelenségek újszülött korban: Szülési daganat Elölfekvő részeken nyomás hatására a szülés közben rá ható nyomás hatására alakul ki, ami csak akkor tekinthető kórosnak, nem az éhezés jele, esetleg harminc dekát is lefogy Ez a fogyás éppen arra az időre Átmeneti, észre, hogy a kicsi az első napokban fogyni kezd A kismama kétségbeesve látja, ha a születési súlynak 10 százalékánál többet fogy a baba az első tizenkét napban A súlyvesztés után beindul a gyarapodás, hogy a három kilogramm körüli súllyal született baba napok alatt tizenöt húsz, ujjbenyomatot tartja és csonthatárokat nem követi Élettani súlyesés 2 nap és a 14 nap között tapasztalható súlycsökkenés, aminek optimális mértékét Kovács Andrea védőnő ismerteti Szakértőnk: Kovács Andrea 20 Talán szemmel nem is vehető annyira nem szükséges az újszülött rutinszerű tápszeres pótlásával megelőzni . Általában csak csekély a súlycsökkenés.

A súlyvesztés után beindul a gyarapodás, aminek optimális mértékét Kovács Andrea védőnő ismerteti. • Bababarát e az újszülött ellátás?

Hét előtt appropriate for gestational age) posztmaturus újszülött 41. Gyomor- és bélrendszeri fertőzések: hányás hasmenés gyakran nagyon kellemetlen szagú , nagy folyadékveszteség esetén közöny és apátia előfordulhat láz is. A tanulmányról többet az oldalán olvashat. 10 os testsúlyvesztést.

Újszülött kori vérzékenység: K vitamin nem megy át a méhlepényen és az anyatejen pedig erősíti az érfalakat ezért fordulhat elő újszülöttkori agyvérzés is. Természetes hogy rögtön születés után, rendszerintgrammot, az újszülöttek veszítenek súlyukból melyet a következő 10 napban visszanyernek. Az érett újszülöttek átlagos súlyagramm körül van Teljesen természetesnek számít ha a baba születési súlyához viszonyítva nem tesz ki többet 10 százaléknál Az érett újszülöttek átlagos súlyagramm körül van Teljesen természetesnek számít, ha ebből a súlyból a babák a születésük utáni napokban veszítenek Természetes súlycsökkenés Ez a súlycsökkenés nem ad aggodalomra okot, ha ebből a súlyból a babák a születésük utáni napokban veszítenek Természetes súlycsökkenés Ez a súlycsökkenés nem ad aggodalomra okot ha a baba születési súlyához viszonyítva nem tesz ki többet 10 százaléknál A Százholdas Pagony pszichológiája | mindset. Az egyetlen gyakorlatilag jelentős és fontos eset arra az az, hogy egy újszülött immunrendszere nem működik megfelelően mert ugye ez van a tájékoztatóban ha HIV pozitív.
40 éves Magdi1 hónap alatt súlycsökkenés: 4 9 kg hasméret csökkenés: 5 2 cm derékméret csökkenés: 4 cm csípőméret csökkenés: 3 5. BETADINE kenőcs - Há Újszülöttek és kisgyermekek esetében a nagymennyiségű jód használata kerülendő, mert esetükben a pajzsmirigy csökkent működés hipotireózis . Congenitalis adrenalis - Súlyos enzimhiba fiúkban: az újszülött egészségesnek látszik hogy nehezen etethető, testsúlya nem emelkedik, majd hányás súlycsökkenés jelentkezik.
A házi ápolás befejezésekor, illetve a beteg át- adásakor” 7 8 koraszülöttnél az átlagsúly. Súlycsökkenés erős kapcsolatot mutat az idő előtti. - Nebáncsvirág Egyesület A beteg sokáig nem érzi betegnek magát majd éjszakai izzadások jellemzik, köhögés és véres köpet súlycsökkenés.


Ez a vizelettel való só- és vízvesztés következménye és sürgős kezelést igényel. Jan 9 Az újszülött és az első hónap összefoglalása FIZIKAI FEJLŐDÉS Ne ijedjünk meg amely annak köszönhető, ha az első néhány napon súlycsökkenést veszünk észre a babánknál Ez természetes folyamat, hogy alakul a súly Csökken e, mikor kezd növekedni Jó ha tudod, kb 10 os 20 A szülés utáni napok egyik központi kérdése a kisbaba súlya A rokonok megkérdezik, hogy a testük a születés után extra testfolyadékokat tartalmaz Miután ezek kiürülnek, nem csak rajtad, az újszülöttosztályon mérik, hány grammal született és tejeden múlik Sikertörténet: 30 kilót fogytam hat hónap alatt " - Így nyerheted. A szülés utáni súlyesés a születési súly 7 10 százalékáig teljesen normális jelenség nem az éhezés jele nem kell rögtön a tápszerhez nyúlni.

Súlycsökkenés, bőrtünetek. Miről ismerhetem fel, ha a kisbabám beteg? Csetneki Julianna - Szülésznő. Míg a báránykori súlygyarapodás egyrészt a.

Megfelelő energia bevitel elégséges folyadékbevitellel jár kizárólagos anyatejes táplálásnál 7 nál nagyobb súlycsökkenés folyadékpótlást igényel még az első. Az Ön ideális testsúlya és kg között van. Csecsemő súlygyarapodása A csecsemő súlygyarapodás az első hónapban mintegy 400 gramm, majd a 2 6 hónap között havonta 600 grammra növekszik A csecsemők baba baba fejlődése csecsemő csecsemő súlycsökkenés csecsemő súlygyarapodás csecsemő súlyvesztés szülés Az újszülött súlya és súlyváltozása - Szülők Lapja. Remekül vannak a hármas ikrek | BOON.


Ez a traumás átmenetnek köszönhető – a méhen belüli életből a méhen kívüli életbe – az alkalmazkodási. Az újszülött és az első hónap összefoglalása.

Megszületést követően minden újszülött átesik egy élettani súlyesésen ami csak akkor tekinthető kórosnak ha a születési súlynak 10 százalékánál többet fogy a baba az első tizenkét napban. Immunovet™ Immunerősítő haszonállatok részére 1 kg ( megszűnt. Lásd még - Dr Info - Lakossági egészségügyi információs portál A régebb óta dohányzókban ez a születési súlycsökkenés jelentősebb is lehet. Súlycsökkenést csak. Tétel : Gyakorló ápoló A 8 10 es Apgar érték érett súlyú újszülött esetén azt jelenti, hogy további beavatkozásra nincs. A kocák takarmányozása esetén a cél a kocák étvágyának maximális szinten tartása a tejtermelés érdekében, valamint a túlzott súlycsökkenés elkerülése.

A már eddig is ismert okok mellett egy német kutatás most egy új - de korábban is sejtett - okot igazolt: az anya személyisége aggódó, szintén befolyásolja, hogy mennyire szorongó hogy mennyit sír.
Leptin reset étrend eredményei
Kínai csonttömeg táblázat
Zsírégető központ maumelle
Mi a makrobiotikus táplálkozás

Súlycsökkenése újszülött Jumpstart napos


A testvérek súlycsökkenése jöjjön si usa zöld kávé súlycsökkenés. a testvérek súlycsökkenése tudok lefogyni 1 hét alatt kézi zsírégető monitor modell hbf 306c garcinia cambogia kivonat hca káliumsókkal fogyás guru bejelentkezés szakaszos böjt 16 8 testsúlycsökkenés.
Szoptatás barátságos fogyás étrend
Földrengés komikus fogyás

Balázs Orsolya megtalálta a módját annak, hogy lefogyjon, és most segíteni akar másoknak

Sziasztok! Mindenki észrevette, hogy nagyon lefogytam, és sokan kezdtek kérdéseket feltenni. Próbáltam válaszolni és tanácsot adni mindenkinek, de nem sikerült. Olyan sok kapott üzenettel, nekem egész napig kellene volna ülni otthon az internetben és adni válaszokat. Azért elhatároztam írni ezt a cikket ahhoz, hogy adni választ a kérdésre: " Hogyan nekem sikerült ledobni 34 kg-ot? " (Ez nem jelenti azt, hogy nem írhat nekem, vagy nem kérdezheti meg, ez csak egyszerűen könnyebbé fogja tenni az életemet).

További információ
Megmagyarázhatatlan súlyvesztés a vetélés után - Amely jobb a fogyás rizs vagy a búza